Hej på er,

Höstens första 2 provningar avklarade och det är skönt att vara igång igen. Ser med tillförsikt fram mot provningar i Alingsås och Uppsala under oktober. Men först en tillbakablick på sommaren där en av höjdpunkterna var att frugan och jag hade förmånen att lära känna makarna Larsson bakom Tevsjö destilleri.

 

Tevsjö Destilleri

Ett fantastiskt projekt byggt på entreprenörskap, passion och en lagom dos galenskap. Kvaliteten är mycket hög på deras produkter, i synnerhet deras bourbon som endast finns tillgänglig för privata köpare än så länge. Läs mer om makarna Larsson och deras erbjudande om köp av bourbonfat nedan. Är det någon som inte vill köpa ett helt fat utan endast en del av ett fat så kan vi administrera det. En andel kostar 2.700 sek (att betala nu) + ca 1.800 att betala vid uthämtning på Systembolaget om ca 3 år och ger dig rätt till 6 flaskor a 70 cl i fatstyrka. Välj på mellanrostat och hårdrostat fat.    

Om Tevsjö

Köp ditt eget fat med bourbon

 

Fadandel.dk

När det gäller butiken i Danmark finns det lite nyheter att bekanta sig med, Nyheter i Danmark.

Ni missar väl inte heller vårt fantastiska erbjudande på Trilogyserien? Ni kan läsa mer om fl och beställa dem här: Erbjudande Farewell Trilogy.

En rad mycket trevliga fat finns också kvar att boka andelar i: Tillgängliga fatandelar via Fadandel.dk.

 

Blyton Intl.

Mycket glädjande att våra tyska vänner nu fått full fart på verksamheten och den första utskickat av beställningar skedde för 2 veckor sedan. Se nedan bild för aktuellt sortiment. Fri frakt från 3 fl och uppåt. För 1-2 fl är frakten 150 sek. ett par buteljeringar är på upphällningen men de flesta finns det minst 24 fl kvar av. Beställningar görs via andreas@whiskyformedling.se.

 

 

Vi hörs igen i slutet på månaden med ett gäng trevliga nyheter från Tyskland.

Andreas

Loading