Passa på att vara ute i god tid och boka årets julkalender innan 31:e augusti. 100 kr i rabatt !

wk2

Tre olika whiskyjulkalendrar

WorldWHISKY.se ger även i år ut tre olika whisky-julkalendrar. Alla tre följer samma koncept. 24 flaskor om vardera 2 centiliter whisky, en ny för varje dag i december fram till julafton. Tanken är att du smakar en whisky om dagen. När du smakat av loggar du in på vår webbplats och ger din bedömning av whiskyn. Därefter får du en presentation av dagens innehåll med en filmsnutt, bild och text. Där finns en sammanställning över de luckor du öppnat, deras innehåll och din bedömning. Du ser även vad andra tyckt genom ett medelvärde av alla bedömningar.

wk3

Standardkalendern 995 kronor

Standardkalendern är en mix av olika sorters whisky från flera olika whiskyländer men där det mesta kommer från Skottland. Den innehåller malt, grain, blended, bourbon, några rökiga rackare, några sherrytyngda och helt säkert några överraskningar. Ungefär som de tidigare åren och dessutom till samma pris. 995 kronor! Denna kommer vi att göra flest av, men dröj inte med att beställa. I fjol blev många utan!

Bourbonkalendern 995 kronor

En kalender med enbart amerikansk whiskey, rye, wheat, bourbon, malt och annat från den stora kontinenten. Som svar på att bourbon och andra drycker från USA är trendigt i whiskyvärlden plus att vi gärna slår ett slag för deras whiskey! Ett absolut måste för bourbonälskaren och samtidigt ett fantastiskt sätt att bekanta sig med amerikansk whiskey! Vi gör endast 35 kalendrar av denna men till det oslagbara priset av 995 kronor, prissänkt mot i fjol! Först till kvarn! När de är slut är de slut!

Exklusivkalendern 1995 kronor

Exklusivkalendern är en riktig raritet, en exklusiv whiskykalender med bara udda, lyxiga och unika whiskys! Alltså inte bara dyra whiskys utan även sådana som numera är borta från marknaden eller aldrig funnits i Sverige. Kanske enda gången i livet du dricker dem! Helt klart ett val för whiskyälskaren! Även denna är begränsad till 35 kalendrar så här gäller det att inte vänta med beställningen! I fjol blev den slutbokad i september! Endast 1995 kronor för 24 småflaskor verkligt exklusiv whisky.

Utlottning av whisky och presenter

Utlottning blir det liksom i fjol bland de som bedömt samtliga 24 flaskor före den 1 februari. Femton olika presenter lottas ut, från exklusiv whisky till snygga whiskypresenter. Det enda du behöver göra är att kryssa i att du vill vara med i utlottningen. Det gör du när du registrerar din kalender, när du fått den i mitten av november.

Boka tidigt och få rabatt

På kalendrar bokade före 31 augusti och betalade senast 15 september ger vi 100 kronors rabatt per kalender. Efter 1 september går du miste om rabatten men kan så klart beställa så länge vi har kalendrar i lager. Leverans blir det i mitten av november, i god tid före första december. Om du inte har möjlighet att hämta din kalender så skickar vi den! Fast då tillkommer fraktkostnaden, från ca 60 kronor beroende på fraktsätt och antal kalendrar. Mejla bokning@worldwhisky.se och uppge namn, ev medlemsnummer, antal kalendrar och ev leveransadress. Vi svarar med betalningsinformation.

Slainté!

wk1

Loading