WHISKY030_STOR

Whisky & Bourbon digitalt

Som ni säkerligen märkt av de senaste åren så har medielandskapet förändrats mycket, hur information sprids och hur dagens medier når ut – mycket till fördel för det digitala. Vi på Livets Goda och Whisky & Bourbon har länge legat i framkant när det gäller just det digitala och nu befinner vi oss i en situation där den digitala distributionen och hanterandet av densamma, är smidig, lättnavigerad och kvalitativ.
Sedan länge finns Whisky & Bourbon att läsa på digitala distributionskedjor så som Readly (Spotify för magasin), Qiozk, Magzter, Ztory osv – vars fördelar är många, men nu kan vi även erbjuda våra läsare att prenumerera på Whisky & Bourbon digitalt direkt från oss. Innehållet och layouten är exakt som den fysiska tidningen, enda skillnaden att upplösningen och bildkvalitén digitalt, vida överstiger den fysiska upplagan. Vidare har man också helt andra möjligheter att hela tiden ha magasinet tillgängligt oavsett för när lusten faller på.
Vi vill nu erbjuda alla medlemmar i SWF att ta del av den digitala prenumerationen, om man nu så önskar, och det för priset om 50 kr för 4 utgåvor. Med en digital prenumeration kan Du enkelt ta med dig Whisky & Bourbon i telefonen, i din bärbara dator, läsplatta eller läsa och förvara den enkelt i din dator. Du väljer om du vill ladda ner PDFen eller läsa den direkt online på nätet. Smidigt, eller hur?
Prenumerera på Whisky & Bourbon digitalt:
 
Skicka in ett mail till info@livetsgoda.se och rubricera mailet ”WB digitalt”.
I mailet skriver ni ner fullständiga adressuppgifter samt den mailadress ni önskar få tidningen till.
Faktura kommer därefter till angiven e-postadress.
Efter att prenumerationen har löpt ut så kommer en automatisk prenumerationsförnyelse att skickas ut som ni antingen kan betala och förnya, eller så är det bara att förbise denna varpå prenumerationen avslutas automatiskt.

Loading