Riskera inte att bli utan!
Boka julkalendern redan nu!
Specialerbjudande för dig!

Tre kalendrar även i år!
Precis som 2019 blir det tre olika kalendrar, alla med 24 småflaskor – en om dagen från första december fram till och med julafton! Flaskorna är 2 centiliter och levereras i en tjusig presentförpackning.

Boka tidigt och få frakten gratis!
Om du bokar din kalender senast 15 juli och betalar inom 30 dagar så står vi för frakten! Bokar du efter det datumet kostar frakten från 110 kronor. 

Standardkalender – 995 kronor
Standardkalendern är en mix av olika sorters whisky från flera olika whiskyländer men där det mesta kommer från Skottland. Den innehåller malt, grain, blended, bourbon, några rökiga rackare, några sherrytyngda och helt säkert några udda överraskningar.

Romkalender – 995 kronor
Många whiskyälskare, deras vänner eller familj har uppenbarligen ett stort intresse för rom. Vi varierar mellan mörk och ljus rom, fransk, engelsk eller spansk romkaraktär, olika producenter, länder, destilleringar, lagringar och åldrar. Kort sagt ett varierat utbud av rom!

 

Whiskykalender Exklusiv – 1995 kronor
Denna Whisky kalender är en riktig raritet, en lite exklusivare whiskykalender med bara udda, ovanlig, egna fat och unika whiskys! Alltså inte bara dyra whiskys utan även sådana som numera är borta från eller som aldrig ens funnits på den öppna marknaden.

Boka din kalender NU!

Bokningen görs enklast via vårt formulär på denna länk:
”bokning kalender”.

Det är viktigt att all info blir i fyllt annars kan vi inte skicka kalendrarna. Har ni frågor så hör av er till bokning@worldwhisky.se
Slainté!

Loading