Boka tidigt – få frakten!

I fjol blev många utan julkalender. Trycket var enormt och de bokades upp tidigt! För att undvika det i år får alla tidigare kalenderbokare, medlemmar och de på vår mejllista chansen att boka upp redan nu!


Precis som 2022 blir det tre olika kalendrar, alla med 24 småflaskor – en om dagen från första december fram till och med julafton! Flaskorna är 2 centiliter och levereras i en tjusig presentförpackning.
Boka tidigt och få frakten gratis! Om du bokar din kalender innan 30 Juli och betalar din kalender inom 30 dagar så står vi för frakten! Bokar du efter det datumet kostar frakten ungefär 120 kronor.
Vi börjar skickar ut kalendrarna från 25 Oktober.
 
Whiskykalender – 1095 kronor Standardkalendern är en mix av olika sorters whisky från flera olika whiskyländer men där det mesta kommer från Skottland. Den innehåller malt, grain, blended, bourbon, några rökiga rackare, några sherrytyngda och helt säkert några udda överraskningar.
Romkalender – 1095 kronor Många whiskyälskare, deras vänner eller familj har uppenbarligen ett stort intresse för rom. Vi varierar mellan mörk och ljus rom, fransk, engelsk eller spansk romkaraktär, olika producenter, länder, destilleringar, lagringar och åldrar. Kort sagt ett varierat utbud av rom!
 
Exklusiv whiskykalender – 2095 kronor Exklusivkalendern är en riktig raritet, en exklusiv whiskykalender med bara udda, lyxiga och unika whiskys! Alltså inte bara dyra whiskys utan även sådana som numera är borta från eller som aldrig ens funnits på den öppna marknaden.

Boka din kalender NU!
Bokningen görs på vår webbplats via länken här eller genom en länk via startsidan.

  Slainté!


worldwhisky.se  •  facebook.com/worldwhisky  •  info@worldwhisky.se
 

Loading