Hej Fatägare!                                                                                                                   Vi tycker det kunde vara dags att träffas igen. Därför vill vi bjuda in dig till en fatägarträff på Restaurang La Cucina i Kristianstad den 18 eller 19 Mars  klockan 18:30. Boka den dag som passar er bäst.

Vi tänkte berätta spännande saker om vad som är på gång på High Coast Distillery(Box), prova lite sköna grejor från lagerhusen och självklart vill vi gärna erbjuda dig att prova just ditt fat. Vi hoppas att du och dina vänner har möjlighet att komma.

Det blir en provning med fem sorters whisky och därefter, om du har lust, kan du också prova ditt eget fat. Det du måste göra då är att beställa ett fatprov från oss senast den 3/3  och det är också sista dagen för att anmäla sig till själva provningen. 

Du beställer ditt fatprov på vår hemsida highcoastwhisky.se  

Klicka på För Fatägare, klicka på Fatprovning, leta dig ner på sidan till Anmälan fatprov – På Mässa och Fatägarträffar. 

Välj Fatägarträff Kristianstad den 18-19/3, alla fatprover går ner till första dagen oavsett vilken dag du har anmält dig till, fyll i alla uppgifterna, klicka på skicka in. KLART. 

OBSERVERA dock att det är viktigt att ni får en orderbekräftelse på er beställning med ett ordernummer. Får ni inte det så har ingen beställning blivit gjord och ni får inte ut något fatprov.  

Enligt svensk lag så måste fatprovet konsumeras på plats och man får inte ta det med sig hem. 20 cl kostar 200:-,10 cl kostar 100 kronor, 3 cl kostar 30 kronor. Kostnaden för själva provningen är 250:-/pers. plus eventuellt fatprov och allt betalas på plats.

Under kvällen blir det också ett utmärkt tillfälle att diskutera fortsättningen kring ditt fatägande. Du kommer att få goda råd om när det är dags för buteljering för just dig, få tips om var det är bäst och billigast att hämta ut dina flaskor och mycket mer. Kanske lämpar sig ditt fat särskilt bra för att återfyllas. 

Har du vänner som funderar på att bli fatägare så är det ett utmärkt tillfälle att bjuda med dem. Vi kommer naturligtvis också ha med oss något förmånligt faterbjudande.

Hoppas att ni har möjlighet att komma till vår fatägarträff i Kristianstad den 18/3 eller den 19/3.

Din anmälan mailar du till bosse@highcoastwhisky.sesenast den 3/3. Skriv hur många som kommer och OBSERVERA att ni inte automatiskt är anmälda till träffen om ni har beställt ett fatprov. Ni måste också anmäla er till själva fatägarträffen påbosse@highcoastwhisky.se 

Varmt Välkomna / Bosse

BOSSE ENG

Brand Ambassador

HIGH COAST DISTILLERY

Sörviken 140, SE-872 96 Bjärtrå, Sweden

Phone: +46(0)70 552 04 61

highcoastwhisky.se

Loading